سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) مصرف برنج طلایی را بی خطر اعلام کرد.

برنج طلایی (Golden rice) یکی از مهمترین دستاوردهای بیوتکنولوژی در حوزه گیاهی است. این برنج حاوی دو ژن برای تولید دو پروتئین نوترکیب است که در مسیر بیوسنتز پیش ساز ویتامین A (بتا-کاروتن) قرار دارند.

250 میلیون کودک در سراسر جهان از کمبود ویتامین A رنج می برند. از این میان سالانه حدود 250 هزار تا 500 هزار کودک به دلیل این کمبود نابینا می شوند. این کمبود همچنین باعث مرگ تعداد زیادی از این کودکان نیز می شود. برنج طلایی می تواند از مرگ 1 تا 2 میلیون کودک در سال جلوگیری کند. در حال حاضر 4 کشور شامل آمریکا، کانادا، استرالیا و نیوزلند امن بودن برنج طلایی را تایید کرده اند. برای اطلاعات بیشتر منابع زیر رو مطالعه بفرمائید.


   

https://www.nature.com/articles/nbt0718-559a

http://science.sciencemag.org/content/287/5451/303/tab-article-info

https://www.nature.com/articles/nbt1082